In 2014 bestaat Reizen Paleis alweer 10 jaar. Nog altijd is de website een betrouwbaar startpunt wanneer u goedkoop op reis wilt. Of het nu voor een weekendje weg, een rondreis, een strandvakantie of alleen een hotelovernachting is, bij Reizen Paleis bent u aan het juiste adres.

Op Reizen Paleis kunt u tienduizenden reizen van tientallen gerenommeerde reisorganisaties met elkaar vergelijken. U ziet in één oogopslag wie de laagste prijzen aanbieden van een bepaalde reissoort (bijvoorbeeld vakantiepark), land (Italië), regio (Toscane) of stad (Rome). Wanneer u voor een bepaalde reisorganisatie heeft gekozen en hierop doorklikt, krijgt u een uitgebreide omschrijving van de betreffende organisatie voorgeschoteld. Uiteraard wordt er dan voor uw veiligheid ook aangegeven of de organisatie over eventuele keurmerken zoals het ANVR & SGR beschikt. De helpdesk van Reizen Paleis bestaat uit vakantie experts, die gratis reisadvies kunnen geven. Bekijk ook zeker de exclusieve aanbiedingen, die u alleen op Reizen Paleis zult vinden.

Ook wanneer u opzoek bent naar een last minute vakantie hoeft u niet heel het internet af te struinen voor de goedkoopste aanbieding. Reizen-Paleis.nl verzamelt dagelijks een volledig overzicht van de scherpste aanbiedingen naar populaire vakantiebestemmingen zoals: Frankrijk, Spanje, België, Italië, Turkije en Spanje. Reizen Paleis werkt uitsluitend met bekende reisorganisaties zoals: OAD, Corendon, Arke, Pharos, Belvilla en dergelijke. De last minute reizen worden rechtstreeks uit het actuele aanbod van de partner gehaald zodat u verzekerd bent van de laagste prijs. De reis boekt u vervolgens rechtstreeks bij de reisorganisatie.